meni

Осінні кросівки ecco biom 2go (801904-51052)

Кросівки стильно виглядають. Довжина устілки стандартна для колодки ecco. В 41м-27см; 42р-27,5см; 43р-28см; 44р-28,5см; 45-29см.

meni

Перше, що привертає в цих кросівках, це м’якість шкіри і м’якість підошви. Устілка так само м’яка, двошарова з текстильним верхом.
meni

Така м’якість при відносно не товстій підошві досягається за рахунок застосування нового матеріалу ecco phorene, він набагато м’якше, ніж стандартний поліуретан, це помітно навіть на дотик.

Колодка ecco biom 2go широка, ця модель спадкоємець моделі ecco biom grip.
Колодки ecco biom найбільш зручні, тому що вони створені для спорту. Максимальна підтримка стопи, жорстка п’ята і вигини дозволяють стопі отримувати при ходьбі такі ж навантаження, як при ходьбі босоніж.

meni

Шкіра матова (нубук). У даній моделі використовується найміцніша шкіра яка з отворами для вентиляції, при цьому кросівки не промокають!

meni

Мембрана ecco gortex випускає зайвий пар з кросівка в навколишнє середовище, але не пропускають воду всередину кросівка. Це дозволяє вашим ногам бути сухими і не пітгіти при перегріванні. Але це не означає, що в +30 ви не будете пітніти в цих кросівках. У мембрани ecco gor-tex є пропускна здатність, вона не вказується тому що у кожної людини різний рівень потовиділення. Але якщо говорити просто, мембрана гортекс дає стопі дихати при нормальній ходьбі в стандартних температурних умовах сезону осінь-весна. З водопроникненням все просто, поки мембрана ціла, кросівки з gor-tex що не промокають. Вологу ви можете відчувати, мембрана дуже тонка, тому можливий ефект, схожий, якщо в поліетиленовому пакеті засунути руку в воду. Воду ви відчуваєте, але рука суха.

meni

З боків кросівка присутні вушка, вони підсилюють бічну підтримку, але більше є елементами для краси.
Шнурки міцні, не товсті, самі по собі не розв’язуються.

meni

На п’яті розташовані вставки замші, вони надають кросівкам краси і не доставляють додаткових зусиль по догляду.

meni

Кросівки розраховані на демісезон, в мінусову температуру їх носити можна, але приблизно до -5. При більш негативних температурах в них буде холодно.

Модель є модернізацією моделі ecco biom grip, яка була так само зручною, але внесені поліпшення зробили модель ecco biom 2go краще своїх попередників.
Це відмінні кросівки, виконані в спортивному стилі для ходьби кожен день.

Кросівки ecco ulterra черні

Кросівки ecco ulterra сині

Схожі записи

Залишити відповідь