Кросівки ECCO BIOM AEX (802823-51052)

3999 грн.

Кросівки створені з комбінації шкіри ECCO DriTan і спортивного неопрена для довговічності і повітропроникності. Технологія BIOM направляє вашу ногу так, що вона боса. Водовідштовхувальне і дихаюче покриття з обробкою ECCO HYDROMAX. М’яка і легка підошва ECCO PHORENE розроблена для забезпечення комфортного цілоденного використання і віддачі енергії на кожному кроці Розроблений за допомогою технології ECCO BIOM для анатомічної посадки і низького профілю, щоб ви були ближче до землі для стабільності Гумова підошва для довговічності і зчеплення з усіма поверхнями.

Артикул: 802823-51052 Категорія: Позначка:

Опис

Універсальні та стильні, ці жіночі кросівки ECCO BIOM AEX побудовані з текстилю та синтетики, забезпечуючи чудову повітропроникність. Розроблені для міського використання або світлих днів на стежці, ви будете комфортно перебувати протягом усього дня в AEX. Випускається в різних колірних поєднаннях з двоколірною деталізацією сітки.

Створені з текстилю та синтетики для міцного, але гнучкого верху, що забезпечує свободу рухів
Технологія BIOM направляє вашу ногу так, ніби вона боса
Сучасний стиль, розроблений кольоровим вицвітанням друку та двоколірним дизайном
М’яка та легка підошва ECCO PHORENE ™ розроблена для забезпечення комфортного цілоденного зносу та віддачі енергії на кожному кроці
Розроблений за допомогою технології ECCO BIOM для анатомічної посадки та низького профілю, щоб ви були ближче до землі для стабільності
Гумова підошва для довговічності та зчеплення

BIOM® NATURAL MOTION®

Технология была создана компанией ЕССО в 2006 году в результате сотрудничества с Институтом биомеханики и ортопедии Университета спорта в Кельне и с тех пор постоянно развивается в коллекциях ЕССО.

Технология BIOM® NATURAL MOTION® позволяет стопе активировать свои собственные природные свойства для амортизации и устойчивости. Конструкция линейки biom® разработана по принципу «ближе к земле», что помогает оптимизировать положение мышц ноги и голени, усиливая ощущения гибкости и стабильности во время ходьбы.

Гибкая и скручиваемая подошва обеспечивает более естественное движение стопы. во время ходьбы она становится менее упругой и дает более мощный толчок , за счет чего лучше поддерживает ногу в движении. С помощью технологии ECCO Fluidform® достигаются анатомически правильные формы, которые повторяют естественные изгибы стопы, для максимального комфорта в течение всего дня.

Технология BIOM воспроизводит биомеханическую модель движения ноги, позволяя создавать анатомически правильную форму колодки и обеспечивать максимально естественное положение стопы во время ходьбы и бега. Данная конструкция активирует собственные природные свойства ноги для амортизации и поддержки.

Превосходное сцепление с любой поверхностью. Амортизация и анатомическая поддержка всей поверхности стопы. Обеспечивает естественность движений стопы, стабильность, анатомическую поддержку при ходьбе. Воздухопроницаемые материалы верха, великолепная посадка по ноге.

Additional Information

Вам також може сподобатися…