ecco exowrap

Сандалі ecco exowrap

Жіночі сандалі ecco exowrap. Це нова лінійка жіночих сандалій ecco 2021 року.
Ecco exowrap представлені в двох виконаннях:
З швидкими пластиковими застібками в білому та чорному кольорі, це модель ecco exowrap 811813-51052.
Світлі сандалі ecco exowrap 811803-59113 з класичними липучками.
Обидві моделі жіночих сандалій ecco exowrap зроблені з полегшеною підошвою з проміжним шаром ecco phorene, це найбільш легкий і гнучкий матеріал який розплавляється і припаюється як до нижнього більш зносостійкому гумовому шару з протектором, так і до верху взуття. Ecco phorene замінив поліуретан тому перевершує його за характеристиками.
Протектор у обох моделях сандалій ecco exowrap високий з різноспрямованим малюнком протектора, що підкреслює спортивний вид. При цьому гумовий шар м’який і чіпкий.
Нижня липучка зроблена широкої вона добре фіксує стопу з можливістю збільшення фіксації стопи за допомогою липучки / застібки.
Устілка в обох варіантах зроблена з мікрофібри, що є найкращим варіантом для спортивних сандалій ecco. Весь піт від стопи вбирається в устілку і запобігає прослизання.
У сандалях з липучками ecco exowrap 811803-59113 верхня і нижня липучка повністю відокремлені один від одного, це дає велику обдуваемость стопі, в чорній моделе ecco exowrap 811813-51052 верхня і нижня липучка пов’язані бічною вставкою біля підошви, це посилює бічну підтримку стопи і робить фіксацію стопи більш цілісною, тому що липучки пов’язані між собою.
На заднику в моделі сандалій ecco exowrap відсутня липучка, задник прикріплений на гумках з двох сторін. Це зменшує можливості фіксації стопи на устілці і дані сандалі не вийде купити з запасом на виріст і виставити стопу по середині. Зрушити ногу по устілці вперед, затягнувши задню липучку вийде тільки в світлій моделі ecco exowrap 811803-59113.
Обидві моделі ecco exowrap мають спортивний характер і не підведуть Вас як в гірських походах так і в повсякденному використанні в міських умовах.

Схожі записи