ecco offroad

Сандалі ecco onroads

Сандалії ecco onroads.
Лінейка найпопулярніших спортивних сандаліїв ecco offroad у цьому році отримала оновлення у нових моделях сандаліїв ecco onroads. Це також найкращі спортивні сандалі з лінійки ecco. Верх виконаний з високоякісної шкіри (нубука), тому вона не блищить. Ліпучки довгі, що дає можливість регулювати та індивідуально фіксувати стопу. Всі шви, які підвержені навантаженням шити подвійною строчкою, що збільшує прочність.
Підкладка під нижньою ліпучкою цільна, це дозволяє краще підтримувати стопу.
При такому типу підкладці немає острых краєв від нахлеста, які можуть натирати.
Сама підкладка ecco onroads зроблена з ізносостійкої тканини, тканина виступає трохи за межі шкіри, що попереджує дотик острых краєв шкіри зі стопою. Устілка сандалій ecco onroads з мікрофібри, це найкращий матеріал для спортивних сандалій, вона впитує в себе пот, при цьому під стопой залишається не скользкая поверхня. Сандалії ecco onroads не розчитані на воду, якщо устілку намочити, вона буде досить довго сохнути.
Значущі зміни притерпела подошва сандалій ecco onroads за порівнянням з ecco offroad. У сандаліях ecco offroad це була 2-х компонентна подошва з нижнім слоєм з резин і проміжним слоєм з поліуретану. У сандаліях ecco onroads подошва однокомпонентна з поліуретану.
За рахунок цього сандилії ecco onroads стали значно легшими. Сандалі ecco onroads виправдовують своє ім’я: вони підходять для повного використання за твердим міським покриттям вулиці. Но на пересеченій місцевості комфортніше буде з резиновим протектором та технологією ecco-receptor, що забезпечує максимальну стійкість з різними зонами гнучкості у сандаліях ecco offroad.
Якщо ви вибираєте сандалії на кожен день і 99 відсотків вашого трафіка це міські вулиці, сандалії ecco onroads, це хороший вибір, якщо ви дивитесь сандалії для певних походів у пересеченій місцевості, вам краще купити сандалії ecco offroad, які також є в наявності в нашому інтернет-магазині ecco

Схожі записи