meni

Взуття Ecco на весну

Коли приходить весна, завжди хочеться чогось нового і оновлення образу не може обійтися без покупки нової взуття ecco. Весняна колекція взуття ECCO представлена ​​як правило у вигляді легких кросівок або черевик. У весняній колекції взуття ECCO переважають яскраві світлі, кольору які допоможуть підкреслити і доповнити образ. Якщо ви хочете купити взуття Ecco на весну, насамперед зверніть увагу на кілька моментів. Перший момент – підкладка взуття. Текстильна підкладка більше тримає тепло і підходить більше на ранню весну. У взуття ECCO зі шкіряною підкладкою стопи менше перегріваються.

У такому взутті комфортніше ходити в більш теплу пору. Зверніть увагу на лінійку спортивних кросівок і черевиків з тонкими і провітрювати підошвами. Навесні протягом дня присутні великі перепади температури. Вранці і ввечері температура може бути досить низькою, при цьому днем, температура піднімається і стає жарко. Саме на такі випадки було створено у взутті ECCO вентиляція на підошві. Яскравими прикладами таких моделей є моделі ecco cool, ecco biom ventura. У всіх цих моделей вшита водонепроникна мембрана ecco gore tex Surround.

Верх взуття створений використовуючи перфорацію. А для вентиляції взуття має з боків підошви отвори, які є воздуховодами йдуть нижній частині устілки. З одного боку кросівки захищають ваші ноги від опадів, іншого боку, коли днем ​​температура піднімається, зайве тепло виходить крізь мембрану ecco gore tex назовні. Це відбувається через отвір в підошві, в результаті чого ваші стопи не перегрівається і не потіють.

Якщо говорити не про спортивні моделях, а про повсякденні, то можна виділити ряд весняних колекцій. Одна з найпопулярніших колекцій в останні роки є ecco soft. Вона ділиться на лінійки колекцій. А це найпоширеніша лінійка ecco soft 7. Вона має легку поліуретанової підошвою, спокійним повсякденним стилем. Черевики виконані у вигляді кедів, а черевики в вигляді високих кедів. Як правило присутня глибока шнурівка, яка дозволяє добре регулювати ширину. Моделі даної лінійки взуття ecco підходять практично на будь-яку стопу. Різниця лише в підкладці і устілці.

Моделі зі шкіряною підкладкою і зі шкіряною устілкою можна носити навіть влітку. Моделі з текстильної підкладкою і з текстильної устілкою краще підходять на більш прохолодну погоду. Другий лінійкою колекції ecco soft є лінійка ecco soft 8. Взуття даної лінійки так само представлена ​​у вигляді кедів, або точніше полуботінок. Але підошва трохи товщі. Вона не така товста, як здається на перший погляд, так як чуть чуть знаходить на верх взуття. Ще однією, більш осіннє весняної лінійкою колекції ecco soft є моделі ecco soft tred.

Відмінність даних моделей є підошва. Вона не просто поліуретанова, як в минулих моделях, вона комбінована з поліуретану і гуми. Підходить на слизьку мокру погоду осені, ранньої весни і зими. Ці моделі мають як правило текстильними підкладками, текстильними або повстяними теплими устілками. Тому вони не розраховані на теплу весняну або літню погоду. А розраховані на ранню весну, осінь або навіть зиму.

Приємного вибору!

Схожі записи

Залишити відповідь