meni

Різноманітність взуття ECCO

Вона може підкреслювати риси вдачі, натякає на сферу інтересів. У сьогоднішньому різноманітність взуття ECCO можна сміливо підібрати парі взуття для будь-якої події у вашому житті. Взуття Еко йде в ногу з часом, точніше ECCO задає дизайн у взутті, а усі інші намагаються його повторити. Якщо говорити про сезонність взуття, в даний момент можна знайти взуття на будь-який температурний режим і будь-які кліматичні умови. Зимове взуття може бути із з утеплювачем primaloft або з натуральною шерстю або просто з водонепроникною мембраною gore – tex і тканинною підкладкою, що цілком достатньо для європейської зими. Взуття з мембраною дозволяє утримувати тепло усередині взуття і при цьому створювати мікроклімат і виводити зайвою пару щоб стопа не потіла, тому взуття з мембраною gore – tex підходить як для літніх гірських походів так і для зимових умов.

Демісезонне взуття ECCO представлене з різних матеріалів таких як замша, нубук натуральна шкіра, шкіра яка, а також синтетична шкіра, яка не поступається за своїми характеристиками натуральним матеріалам, але при цьому таке взуття коштує дешевше і спочатку вона м’якше і її не треба розношувати. У нас ви можете купити черевики ECCO, напівчеревики ECCO, кросiвки ECCO, напівчеревики без шнурків, мокасини, сандалі, кеди. Ми продаємо тільки перевірені моделі, які призначені для наших кліматичних умов і наших вуличних реалій. Чорне взуття, якщо не говорити про класичні туфлі ECCO, все більше відходить від моди, усе більш затребувані яскраві кольори. Йде перемішування стилів і у багатьох випадках вже дуже складно зрозуміти якому стилю відноситься пара взуття. Так класичні моделі поєднуються із спортивними і навпаки.

Технологія виробництва підошов ECCO також не коштує на місці, раніше ECCO використала двокомпонентні підошви з проміжним шаром поліуретану для припаювання нижньої частини підошви до шкіри, зараз все більше моделей випускаються з проміжним матеріалом ecco phorene, який легше чим поліуретан, за рахунок чого взуття легшає. Він м’якший, за рахунок чого підошва гнучкіша і ефективніше знімає ударні навантаження із стопи. Для виготовлення протектора підошви використовуються або зносостійка гума, або латекс, або термополиуретан. У останньому сезоні ECCO випустила декілька преміальних моделей з підошвою з гуми Michelin.

Виробників взуття багато, але ECCO залишається ECCO, якщо взуття правильно підібране, то альтернативу по комфорту і зносостійкості в такій ціновій категорії знайти неправдиво. Ми любимо взуття ECCO, ми носимо взуття Еко і ми завжди готові допомогти вам купити найбільш відповідну для вас модель взуття ECCO.

Схожі записи

Залишити відповідь