meni

Топові кросівки ecco fjuel і ecco exostride

meni
Топові кросівки ecco fjuel і ecco exostride 1

Щороку компанія ecco випускає нові моделі кросівок ecco з використанням новітніх технологій і передовим дизайном. Незважаючи на це щороку топовими з продажу кросівками залишаються незмінні моделі. Це прості, шкіряні, надійні кросівки зі зручною колодкою допрацьовані і доведені до досконалості. Такими моделям кросівок ecco з перфорацією і без гортекса протягом декількох років найбільш продаваними і зручними кросівками є модель кросівок ecco fjuel 837514-01001

Чому всі прагнуть купити саме ці кросівки ecco? Кросівки ecco biom fjuel 837514-01001 зроблені зі шкіри яка, це найміцніша шкіра, завдяки цьому зроблено велику кількість отворів для вентиляції при цьому це не позначається на порочність кросівок ecco fjuel. Підкладка у кросівок шкіряна що дає можливість стопі не перегріватися. Внутрішня шкіряна підкладка також має отвори які розташовані зі зміщенням по відношенню до отворів у зовнішній шкірі. Це зроблено щоб пил не потрапляла всередину взуття. Устілка кросівок ecco biom fjuel 837514-01001 текстильна з нижнім шаром зі спіненого матеріалу з антибактеріальним просоченням. До вдосконалення підошви ecco biom fjuel 837514-01001 компанія ecco йшла довго, довівши до досконалості наявні підошви моделі кросівок ecco biom C. Кросівки ecco biom fjuel 837514-01001 мають різноспрямований малюнок, це спортивна колодка ecco biom з посиленою п’ятою і бічною підтримкою з захистом від скручування . Підошва ecco biom fjuel 837514-01001 має гумові вставки в місцях найбільшого зносу, підошва легка і гнучка.

meni
Топові кросівки ecco fjuel і ecco exostride 2

З осінніх кросівок ecco з водонепроникною мембраною gortex найбільш популярними кросівками є модель ecco exostride (835304-01001).

Це надійні кросівки верх яких зроблений зі шкіри яка, вони міцні і добре тримають форму, підкладка кросівка текстильна зі шкіряною вставкою на п’яті для поліпшення зносостійкості. Устілка текстильна двошарова, нижній шар зі спіненого матеріалу. Підошва припаяна до верху взуття з проміжним шаром з поліуретану і нижньому зміцненим шаром з п’ятковим амортизатором. П’ятковий амортизатор дозволяє знизити ударні навантаження і зменшити вагу кросівка ecco exostride.

Схожі записи

Залишити відповідь