meni

Кросівки ECCO Zipflex (80370401001)

meni
Кросівки ECCO Zipflex (80370401001) 1

Чоловічі стильні кросівки чорного кольору з неординарною зовнішністю. До особливості даних кросівок відноситься нестандартне кріплення шнурівки, двокомпонентна підошва з гумовими вставками і п’ятковому амортизатором для кращого зчеплення зі слизькою поверхнею. Верх кросівка ECCO Zipflex (80370401001) виконаний зі шкіри dyneema bonded і текстилю. Ecco dyneema – це новий матеріал, волокна якого складаються з високомолекулярного поліетилену.

Волокна сплетені спеціальним плетінням, завдяки чого матеріал відрізняється високою міцністю, міцність волокна dyneema в 15 разів міцніше за сталь. Має практично нульову розтяжність, менш півтора відсотка. Несприйнятливість до води, а також до більшості розчинників. Висока стійкість до стирання і довговічність. Стійкість до ультрафіолету і низький коефіцієнт теплопровідності, що забезпечує високу морозостійкість. Взуття ecco зроблене з dyneema дуже добре зберігає первинну форму, а також має низьку вагу.

meni
Кросівки ECCO Zipflex (80370401001) 2

Дана тканина в основному застосовується у виробництві одягу і та екіпіровки для екстремальних умов. З неї роблять різноманітну туристичну амуніцію. Підошва Ecco Fluid foam передбачає кріплення підошви до верху взуття за допомогою вулканізації. Верх взуття вплавляется в рідкий поліуретан в результаті чого утворюється надміцне з’єднання без пропусків.

Без використання клею, не схильне до бактеріального впливу, має ідеальний зовнішній шов і неабичайную міцність, що є одним з переваги взуття ecco. Двошарова устілка ecco сfs додає пружність ходьбі і абсорбує вологу на нижній поверхні. П’ятковий амортизатор shock thru чудово гасить ударні навантаження і надає неперевершений комфорт при ходьбі в кросівках ECCO Zipflex.

Схожі записи